İZMİR / BAYRAKLI - Şehit Bersan Doğantekin Anadolu Lisesi

Şehit Bersan Doğantekin Anadolu Lisesi

Nafiz Gürman Mahallesi 7164 Sokak No25 Bayraklı İzmir
Vizyon
Milli ve manevi değerlerine bağlı, Atatürk ilkelerini hayatın her alanında kendine ışık edinen, girişimci, üretken bireyler olarak topluma ve iş hayatına hazırlamak ve Öğrencilerin kendileri için hazırladığımız ideal eğitim-öğretim ortamından en iyi biçimde yararlanarak, ülkemizin seçkin üniversitelerini kazanmalarını sağlamak, seçkin bir ortaöğretim kurumu olmak ve diğer okullara rehberlik etmektir.
Misyon
Okulumuzda yetişen bireylerin ahlaki ve insani değerlere saygılı, gelişen teknolojinin tüm imkanlarını kullanabilen, kurum haline gelmek ve İnsan hak ve özgürlüklerine saygılı, ulusal değerleri sahiplenen, dünyadaki gelişmelere açık, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bilimsel düşünen, yaratıcı, sanat sever, çalışkan, bilişim teknolojilerini kullanan, yetkin yurttaşlar yetiştirmek için varız. (Okulumuz fikren ve vicdanen özgür ve çağdaş bireyler yetiştirir.)
Doğal Gaz
İngilizce Eğitimi Verilmektedir
Ulaşım
Otobüs Halkapınardan 477 ve 77 nolu otobüsler Karşıyaka´dan 197 nolu otobüs ve Gümüşpala Minibüsü
Nafiz Gürman Mahallesi 7164 Sokak No:25 Bayraklı İzmir
2km
Futbol,Basketbol,Badminton,Voleyball
Tübitak Projeleri
İnovasyon Projeleri,Dyned Çalışmaları,Tübitak Projeleri,Sosyal Yardım Projeleri
Erasmus+
Diğer Hususlar
Okulumuz kütüphanesinde 300 kitap bulunmakla birlikte 220 adet yardımcı kitap bulunmaktadır.