İZMİR / BAYRAKLI - Şehit Bersan Doğantekin Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104.Yılını Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimizle Coşkuyla Kutladık.Emeği Geçen Öğretmenlerimize Teşekkürü Bir Borç Biliriz.

Nis

Okulumuza Adı Verilen Şehit Bersan DOĞANTEKİN'in Muhterem Annesi Hülya Hanım Okulumuza Ziyaret Etmişlerdir.Ziyaretleri için Kendisine Teşekkür Ederiz

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İçin Hazırlıklarımız Başlamıştır.Emeği Geçen Öğretmenlerimize Teşekkürü Bir Borç Biliriz.

Nis

Okulumuz Öğrencileri Öğretmenleri Eşliğinde Sancar Maruflu Bilim Merkezi'ne Ziyaret Gerçekleştirmiştir. Emeği Geçen Öğretmenlerimize Teşekkürü Bir Borç Biliriz.

Nis

Okulumuzda  Öğrencilerimize Otizm Farkındalık Haftası için Eğitim Semineri Verilmiştir.Emeği Geçen Öğrencilerimize Teşekkürü Bir Borç Biliriz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109.Yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşlarını Minnetle Andık Ve Bu Kutlu Günü Şanına Yakışır Şekilde Kutladık.

Mrt

14 Mart Pi Günü İçin Öğretmenlerimiz Öğrencileriyle Birlikte Pano Hazırlamışlardır.Emeği Geçen Öğretmenlerimize Teşekkürü Bir Borç Biliriz.

Mrt

Öğrencilerimiz Öğretmenleri Eşliğinde Karşıyaka'da Farkındalık Eğitim Merkezi'ne Gitmişlerdir.Emeği Geçen Öğretmenlerimize Teşekkürü Bir Borç Biliriz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulu ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü'nde Okulumuz Öğrencileri Öğretmenleriyle Birlikte Program Hazırlamışlardır.Emeği Geçen Öğretmenlerimize Teşekkürü Bir Borç Biliriz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulu ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü'nde Okulumuz Öğrencileri Öğretmenleriyle Birlikte Pano Hazırlamıştır.Emeği Geçenlere Teşekkürü Bir Borç Biliriz

Mrt

Öğrencilerimizin Küçük Jestiyle Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü Hep Birlikte Kutladık ve Andık.Neşet Ertaş'ın Dediği Gibi ,Kadınlar İnsandır Biz İnsanoğlu.İyi ki Varsınız

Mrt

Okulumuza Ziyarete Gelen Milli İrade Ortaokulu 8.SInıf Öğrencilerine, Okulumuzun Tanıtımı Yapılmıştır.Emeği Geçen Öğretmenlerimize Teşekkürü Bir Borç Biliriz.

Mrt

Okulumuz Öğrencileri ,Öğretmenleri Eşliğinde Şirince ve Efes Gezisine Katılmışlardır. Emeği Geçen Öğretmenlerimize Teşekkürü Bir Borç Biliriz.

Mrt

Okulumuzda Deprem Tatbikatı Yapılmıştır.Emeği Geçen Öğretmenlerimize Teşekkür Ederiz...